VUILAFSTOTEND

Vindico N®:

Het product beschermt glas en keramiek tegen omgevingsinvloeden zoals vuil, vet, emissies en corrosie. Het vermindert onderhoud en is gemakkelijk schoon te maken (easy to clean), gebaseerd op een hybride coating tussen anorganische en organische silicium.

Voorbeelden van toepassingen zijn onder andere gevelglas, kassenglas, autoruiten, douchecabines, fotovoltaïsche cellenglas, wastafels en keramische tegels.

Het product heeft in vergelijking met bestaande coatingen de volgende voordelen:

•  Snelle en zéér eenvoudige applicatie.
•  Sensationele performance en duurzaamheid.
•  Volledig pH neutraal.
•  Bevat of produceert geen zure, giftige of andere irriterende stoffen.
100% biologisch afbreekbaar.

De kwaliteit van het product en de applicatie kan worden vastgesteld aan de hand van de waterafstotendheid. Hiervoor zijn twee variabelen van belang: druppel contacthoek en druppel afloop hoek . Vindico N® heeft een initiële contact hoek van > 105° en een afloophoek van < 20°

 


meetinstrument voor het bepalen van de contacthoek

Vindico HP®:

Het product beschermt glas en keramiek tegen omgevingsinvloeden zoals vuil, vet, emissies en corrosie. Het vermindert onderhoud en is gemakkelijk schoon te maken (easy to clean), gebaseerd op een Sol-gel coating en bestaat enkel uit anorganische silicium.

Voorbeelden van toepassing zijn die oppervlakken waarop de aanspraak heel groot is. Zoals glas in zwembaden, glastoepassing naast spoorwegen en stations, geluidswallen rond grote wegen. Beschermt ook het glas nabij maritieme milieu, of waar kiezelzuuraanslag verwacht wordt. De coating is niet hydrofoob, mocht dit wenselijk zijn, dan kan op de Vindico HP® altijd de Vindico N® coating op worden aangebracht.

VERKOOPVOORWAARDEN | DESIGN BY SILVERFISH | 2012

E-mail info@vindico.info