Vindico N on Sandblast


Vindico HP


Vindico N on float


Vindico HP1 in house application


Vindico HP1 on conservatories

PRODUCT PORTFOLIO

Glas coatingen:
Vindico N
Vindico HP
Vindico HP+
Vindico UV

SiOx coatingen:
Vindico PV+®
Vindico SiOx

Vindico Surface Technologies levert een uniek proces om atmosferisch SiOx aan te brengen op een oppervlakte als glas, keramiek, aluminium en staal. Op glas biedt het twee oplossingen, ter verbetering van de lichttransmissie en/of het oppervlakte geschikt maken voor betere hechting van verf, kit en lijmen. Voor toepassing op het gebied van andere oppervlakte wordt SiOx even eens gebruikt als primer, of bescherming tegen corrosie. Als SiOx op een substraat is aangebracht hecht op ieder oppervlakte de Vindico N® of Vindico HP® coating en daarmee kan men ieder oppervlakte conditioneren en easy-to-clean eigenschappen geven.

Dit kan met een handapplicatie of een automatische lijn opgebracht worden, zie onze equipement productgroep.

Reinigers:
Vindico Vitraclean
Vindico Vitraneutra
Vindico Vitranova

Folies:
Vindico Design®
is een milieuvriendelijke minerale designfolie die opaak, transparant, ruw of glad uitgevoerd kan worden in verschillende kleuren en designs. De folies kunnen gebruikt worden in talrijke toepassingen voor zowel in woningbouw als utiliteit, als borstwering, douchewanden, keukentegels, mozaïektegels, lichtwanden- en plafonds, lampenkappen, schuifdeuren, meubels, tafelbladen, wanddecoratie, scheidingswanden, antislip. Gedeeltelijke toepassing en letterbedrukking voor standbouw en reclame. In folie uitvoering kan de klant zelf het materiaal verwerken. Tevens leveren wij alle type folies op elke gewenste glastoepassing, van gelaagd tot voorgespannen in de gewenste glasdikte.

Industriële gassen:
Argon
Krypton

Machines/Equipement:
Handspray voor handapplicatie Vindico N® en Vindico Vindico HP®

Automatische rollercoat voor Vindico N® en Vindico HP®

Automatische applicatielijnen voor Vindico Ag+ en Vindico SiOx

Equipement

Applicatie lijn voor Vindico N® en Vindico HP®, bestaande uit een wasmachine en een spraycabine voor een juiste dosering op het glas oppervlakte van de coating. Daarna kan de ruit gelijk verpakt worden, de coating reageert in de eerste uren na applicatie, maar hoeft niet te worden nagereinigd.

Applicatie lijn voor het aanbrengen van Vindico SiOx gebeurt onder normale atmosferische omstandigheden en niet onder vacuüm zoals ander SiOx coatingen worden aangebracht. Met een gemodificeerd gas wordt met een vlam pyrolitisch SiOx op het oppervlakte aangebracht.

 


VERKOOPVOORWAARDEN | DESIGN BY SILVERFISH | 2012

E-mail info@vindico.info